вторник, 13 април 2010 г.

ОТРЕЗНЕЙТЕ – НЕ КОСТОВ Е ВИНОВЕН


ОТРЕЗНЕЙТЕ – НЕ КОСТОВ Е ВИНОВЕН ЗА
ВСИЧКО

Българската държава съществува повече от 1300год. в последните близо 70год. се управлява (стопанисва) от българските комунисти и техните наследници.
Днес бившите комунисти, бившите сержанти от УБО и ДС са най-богатите хора в страната.
Те „бившите” притежават не просто парите, а пътят към тях. Притежаваха механизма за да ограбят държавните предприятия и АПК в началото на прехода и го направиха, имаха възможността да станат едри земевладелци след връщането на земята и станаха, имаха шанса да откраднат 1.5 милярда долара от българските банки по времето на Виденов и ги откраднаха, днес имат възможността „коректно” или не да усвояват европейски милярди и го правят.
Притежават уви и един друг механизам, този да казват на всички нас кое е правилно и кое не е. Да изкарват Гоце (първанов) пръв европеец, да назначават престъпници в борбата с престъпноста, да създават и отглеждат политическите си „противници” даже да създават илюзията, че сме щасливи пак благодарение на тях.
И да на този фон трябва да има виновен и най- добрият виновник винаги е Костов.
И той е виновен.
Виновен е за дето стабилизира икономиката и валутата на фалиралата държава България, виновен е за това, че извади нас и същата тази фалирала държава от Съветско-Азиатската безпътица и ни сложи на пътя за Европа, Виновен е с вината си, че пътуваме свободно като бели хора учим и работим по цял свят , затова че остави България като развиваща се икономика със силно намален външен дълг също е виновен।
Само ние обикновенните хора не сме виновни за нищо, не сме винони за това, че забравяме бързо и НЯМАМЕ, способността или самочувствието да дадем оценка на собствения си живот.
Не сме виновни сега но след 20год. когато нашите деца ни попитат – Защо сме най- бедната страна в Европа? Какво ще отговорим тогава?Ооо да отговора е лесен, Костов е виновен.

1 коментар:

  1. За съжаление истината е такава, бившите комунисти, бившите сержанти от УБО и ДС са най-гнусните не само крадци, но и предатели!

    ОтговорИзтриване